גן ציבורי ובית ספר Christ Church

Church of England

2011

2010

-

award.png

נופי, בתי ספר

מזמין:

שנים:

קטגוריה:

לונדון

מיקום:

5 דונם

היקף:

בית הספר הושלם

סטטוס:

תכנון לגן ציבורי ולחצר בית ספר בספיטלפילדס, מזרח לונדון.

כרייסט צ'רץ' בספיטלפילדס הינה מהכנסיות המרשימות באנגליה. בנין הכנסיה, הגן הציבורי שלצדה, בית הספר היסודי וחצרו, מתנ"ס ועצים לשימור - כולם חולקים בלוק עירוני קטן בקרבת שוק ספיטלפילדס. תכנון המרחב הציבורי משלב הגדלת הגן הציבורי, ככר כניסה וציר תנועת הולכי רגל לצד הכנסיה ומחליף את המתנ"ס המיושן בבנין רב-תכליתי.  תכנון חצר בית הספר משלב מגרש רב תכליתי ומסלולי משחק בשטח מאד מצומצם.

התכנון נעשה עבור אגודת תומכי הכנסיה ובית הספר של הכנסיה.

כאדריכל נוף בכיר במשרד 'LATZ+PARTNER', הובלתי את צוות התכנון הנופי של הפרויקט, התיאום מול בעלי עניין ושיתוף ציבור.

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image